16 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024
16 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024

Nuria Gilizintinova: “Ja, we hebben gepraat over scheiden”

Foto: DPG Media

Na 7 mooie jaren huwelijk, komen er volgens een gezegde ook 7 minder mooie jaren. Iets wat Nuria Gilizintinova en Stijn Van Poucke, ex-deelnemers aan ‘Blind Getrouwd’, hebben mogen ondervinden.

Het koppel kreeg steeds meer en meer frustraties en maakten steeds meer en meer ruzie met elkaar. Iets wat ook de kinderen van het koppel erg opviel.

“Victor kwam dan bij ons en zei: ‘Mama en papa, stop nu eens met ruziemaken.’ En dan schrik je wel, maar ik besef dat het oké is dat onze zonen zien dat we ruziemaken. Ze zien mama en papa ook genoeg knuffelen, zoentjes geven en zeggen: ‘Ik zie je graag’”, geeft Nuria toe in Dag Allemaal.

De ruzies gingen zelfs zover dat het woord ‘scheiden’ ook wel al eens een keertje viel. “Maar het is niet het uitspreken van het woord dat telt, maar wel wat je ermee doet. We zien onze relatie als een engagement, dat af en toe op punt gezet moet worden.”

Stijn en Nuria denken dus nog lang niet aan opgeven en vechten voor hun relatie. Ze zijn niet alleen geliefden, maar hebben ook een sterke vriendschap. “Zet ons samen in een ruimte met een fles wijn en we liggen heel de avond plat van het lachen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today