22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024

Nuria Gilizintinova uit ‘Blind Getrouwd’: “Dat is onze redding geweest”

Foto: DPG Media

In het meest recente seizoen van ‘Blind Getrouwd’ vertelden Jana De Bosscher en Christiaan Graulus dat ze in een soort van negatieve spiraal waren terechtgekomen. Iets wat herkenbaar is voor Nuria en Stijn, ex-deelnemers aan het programma.

Maar in tegenstelling tot Jana en Christiaan wisten Nuria en Stijn wel uit die negatieve spiraal te komen. Al was dat niet altijd zo eenvoudig.

“Dat is gelukt door goed te praten en onze gevoelens tegenover elkaar uit te spreken. We durven ook toe te geven dat we af en toe naar een relatietherapeut gaan. Soms is dat confronterend. Maar het is niet omdat we hulp zoeken dat we een slechte relatie hebben. We gaan net naar een coach om onze relatie nog beter te maken”, bekent Nuria in Dag Allemaal.

Er zijn heel wat koppels die uit elkaar gaan omdat ze ‘het’ niet meer voelen, maar ook heel wat koppels die ondanks dat samenblijven met hun partner omwille van de kinderen.

“Als het echt niet meer lukt, gaan onze kinderen niet in de weg staan om de knoop door te hakken. Puur een rolletje spelen voor hen, dat gaat niet.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today