7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Nuria uit ‘Blind Getrouwd’: “Ik ben een toffe mama”

Foto: DPG Media

Met Victor en Théodore is het gezinnetje van ‘Blind Getrouwd’-koppel Stijn Van Poucke en Nuria Gilizintinova compleet. Een derde kind komt er niet meer en misschien maar goed. Want Nuria heeft haar handen vol met haar 2 zonen.

“Door mijn enthousiasme ben ik een heel toffe mama, al zeg ik het zelf. Ik plan vaak uitstapjes met de kinderen, ik probeer ze educatief op te voeden. Maar ik merk dat ze niet meteen naar mij luisteren, ze hebben een sterke wil. Ik zal wat strenger moeten zijn, ik wil niet over me heen laten lopen”, lacht Nuria in Story.

Théodore en Victor zijn echte deugnieten en weten heel goed hoe ze het meeste van hun ouders gedaan kunnen krijgen. Ze spelen mama en papa dan ook vaak tegen elkaar uit.

“Maar als ik met de kinderen alleen ben, heb ik ze goed onder controle. Nuria wil elke vrije dag iets doen, maar kinderen moeten zich ook kunnen vervelen. Als ik ze vraag om in de tuin mee te helpen, zijn ze eerst niet enthousiast, maar uiteindelijk ontdekken ze de wonderen van de natuur. Door hen vrijuit te laten spelen worden ze vanzelf creatief”, klinkt het bij Stijn.

Nuria weet dat ze daar nog aan moet werken. “Victor zegt altijd: ‘Met papa doen we nooit iets samen, we doen alles met jou.’ Stijn is de saaie strenge papa. En de oude. Maar hij ziet er gelukkig jonger uit.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today