29 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024
29 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024

Nuria uit Blind Getrouwd: “ik moet rouwen om de dochter die ik nooit zal hebben”

Nuria uit Blind Getrouwd: “ik moet rouwen om de dochter die ik nooit zal hebben”

Foto: DPG Media

Stijn en Nuria vormen nog steeds hét succesverhaal uit Blind Getrouwd. Het koppel is ondertussen al zes jaar getrouwd en kreeg samen ook twee zoontjes. Al droomde Nuria ook altijd van een dochtertje…

Stijn heeft er nooit een geheim van gemaakt dat zijn gezin compleet was met zoontjes Victor en Theodore, maar Nuria droomde lang van een derde kindje, liefst een dochtertje. Maar in Story geeft de 34-jarige Nuria toe dat ze die droom ondertussen opgeborgen heeft… Met pijn in het hart weliswaar.

“Mijn hart zegt dat we voor een derde moeten gaan, maar mijn verstand zegt van niet. En daarom hebben we samen beslist om het bij twee kinderen te houden”, onthult Nuria in Story. “Het klinkt egoïstisch, maar ik moet rouwen om de dochter die ik nooit zal hebben.”

“Als ik meisjeskleren zie, knaagt dat”, geeft Nuria toe. Al beseft de echtgenote van Stijn Van Poucke ook dat ze met twee gezonde zoontjes in een luxepositie zit. “Als ik denk aan het andere Blind Getrouwd-koppel Veerle en Nick, die een kindje hebben verloren, voel ik mij zelfs wat schuldig”, klinkt het bij Nuria.

Maar hoe gelukkig het koppel ook is met Victor en Théodore, voor Nuria blijft het gemis groot: “Hoe graag ik onze jongens ook zie, geen dochter hebben blijft een groot gemis”, getuigt Nuria in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today