12 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
12 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Nuria uit ‘Blind Getrouwd’ vocht tegen burn-out

Foto: DPG Media

Een burn-out, heel wat mensen komen ermee in aanraking. Ook Nuria Gilizintinova, die we nog kennen uit ‘Blind Getrouwd’ kreeg er bijna mee te maken. Zij nam op tijd wat gas terug en nam de tijd om terug zichzelf te worden.

Nuria besloot om terug te gaan studeren en zo op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Bang om te falen, dat is ze niet.

“Ik geloof er sterk in, maar ik ben ook wel realistisch. Ik kan voor heel Vlaanderen hard op mijn bek gaan. Maar ze zeggen altijd: doe datgene wat je gelukkig maakt. Alles hangt natuurlijk af van wat er op mijn pad kom”, zegt ze in Story.

Haar job als verpleegkundige zal ze nooit opgeven, want daarvoor doet ze de job nog steeds te graag. Maar een extra nieuwe uitdaging, dat is wel welkom in haar leven. Ze krijgt de volledige steun van haar man Stijn.

“Als je een stap niet zet, heb je daar achteraf misschien spijt van. Ik zie dat Nuria zich amuseert als influencer, hoewel ik het er eerst heel moeilijk mee had dat ze zich zo amuseerde online. Ik werd er als ‘Insta hubby’ in meegesleurd. Maar nu surf ik gewoon mee op haar succes.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today