26 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024
26 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024

Olivier Smet uit ‘Boer Zkt Vrouw’: “We zijn daar niet rouwig om” 

VTM

Programma’s als ‘Boer Zkt Vrouw’ kunnen ook een happy ending kennen en niet zoals het meest recente seizoen van het programma waarin er geen enkel koppel overbleef. Tussen Olivier en Marie -Harry was er meteen een klik. 

Bij Marie-Harry was er niet meteen sprake van verliefdheid of gevoelens in het begin, maar dat is heel snel gekomen. “Tijdens de reünie-aflevering op het einde speelden we open kaart”, klinkt het in Gazet van Antwerpen. 

En hun relatie was een schot in de roos, want de twee kregen al heel snel kinderen. Alleen hebben zij niet meteen interesse in de landbouw. 

“Maar daar zijn we niet rouwig om. We raden het hen zelfs af. We zitten hier in Turnhouts vennengebied. Het stikstofdossier spookt altijd in ons achterhoofd. De boerenstiel is sowieso een lachertje” 

Beiden weten wat het is om een boerenleven te hebben, en zijn daarin gelukkig heel flexibel. Al zijn er soms irritaties. “Olivier komt uit bed om 2u30. Dan begint de race tegen de klok. Ik vraag hem soms een half uur te pauzeren, maar dat blijft moeilijk.” 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today