18 °C Antwerpen, BE
zondag 1 oktober 2023
18 °C Antwerpen, BE
zondag 1 oktober 2023

Ook dit jaar Q-Run To You van Qmusic in Aalst!

QRun - Qmusic
© Medialaan/Qmusic

De Q-Run To You is terug: het loopevent waar duo’s letterlijk naar elkaar toelopen vindt dit jaar plaats in Aalst op zaterdag 17 maart 2018.

Om de nieuwe editie aan te kondigen vertrokken Qmusic-dj’s Sam De Bruyn, Wim Oosterlinck, Sean Dhondt, Vincent Fierens, Jolien Roets, Marie Monballiu, Vincent Vangeel, Sarah Mylle, Toon Smet en Inge De Vogelaere vandaag in loopkledij richting de carnavalstad. Daar gaven ze in het oude stadhuis samen met burgemeester Christoph D’Haese het officiële startschot voor de ticketverkoop. Daarna wijdde de burgemeester zelf ook het parcours in met een ererondje.

Sam De Bruyn: “De eerste editie van de Q-Run To You vorig jaar in Hasselt was al een groot succes met zo’n 5000 lopers en party people. Aalstenaars weten hoe ze moeten feesten, dus dit keer willen we met minstens evenveel volk, flashy lichten en zalige beats de stad volledig platlopen. Who’s in for round 2?”

Het principe blijft hetzelfde: duo’s lopen tijdens de Q-Run To You letterlijk naar elkaar toe op een magisch verlicht loopparcours vol beleving van ongeveer 5 km. Neonlichten, fluorescerend lint, glowsticks, muziek en heel wat flashy outfits zullen de straten van de op één na grootste stad van Oost-Vlaanderen kleur geven. Het startpunt en de eindmeet liggen in de Florahallen. Net als vorig jaar kunnen de lopers na hun inspanning samen feesten tijdens de Q – Run To You Party.

Praktisch

Iedereen kan zich vanaf vandaag inschrijven met een running mate of als groep via Qmusic.be en Q2.be. Een ticket voor de avondrun en de party kost € 30 per duo.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today