15 °C Antwerpen, BE
zaterdag 25 mei 2024
15 °C Antwerpen, BE
zaterdag 25 mei 2024

Ook Willy Sommers heeft zomersingle klaar

Willy Sommers
© CNR Legends

Na z’n recentste singles ‘Geen Probleem’, ‘Zondag’ en ‘Als Je Diep In M’n Ogen Kijkt’ werd het tijd dat Willy Sommers nog eens een dijk van een ambiancenummer uitbracht… en dat vond Willy in deze ‘Comme çi, Comme ça’ naar het voorbeeld van Marc Pircher die er eerder dit jaar een superhit in Duitsland mee scoorde.

Willy’s versie, die uiteraard in een Nederlandstalig jasje komt,zal deze zomer vast en zeker de feesttenten in rep en roer zetten. ‘Comme çi, Comme ça’ is de eerste single van Willy op het label CNR Legends, het nieuwe label van CNR Records dat ook artiesten als Paul Michiels en Rocco Granata in portefeuille heeft.

Verjaardagsconcerten

Dit jaar staat Willy 47 jaar op de planken en dat wordt uiteraard gevierd! Naast een rijk gevulde agenda in 2018, met optredens in elke hoek van Vlaanderen, zal Willy dit jubileum vieren tijdens zijn verjaardagsconcerten op 10 en 11 augustus in het Casino van Blankenberge.

Veel hits zullen de revue passeren in een meer dan 2 uur durende show, met onder meer ‘Zeven Anjers, Zeven Rozen’’Laat De Zon In Je Hart’, ‘Als Een Leeuw In Een Kooi’ en ‘Het Water Is Veel Te Diep’, maar ook ‘Blijf Nog Een Uurtje Bij Mij’ , ‘Dans Met Mij Tot Morgenvroeg’ en natuurlijk zal de nieuwe single ook niet ontbreken.

Tickets voor de concerten zijn te koop via www.teleticketservice.com. ‘Comme çi, Comme ça’ verschijnt vandaag als digitale download en via streaming.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today