19 °C Antwerpen, BE
zaterdag 22 juni 2024
19 °C Antwerpen, BE
zaterdag 22 juni 2024

Op 2 juni start Familie terug!

Foto: VTM

De kogel is door de kerk: op dinsdag 2 juni start Familie terug. Helaas nog niet op het scherm, maar toch al wel in de studio. De opnames van de VTM-soap starten na het verlengde weekend van Pinksteren en daar zijn de fans alvast blij om.

Sinds midden maart liggen de opnames van Familie stil omwille van de coronacrisis. De social distancing kon niet gegarandeerd worden, maar voor alles is er een oplossing. Bij Familie zal de afstand van anderhalve meter behouden blijven, toch zal er ook gekust en geknuffeld worden.
Elke acteur heeft één collega waarmee hij of zij in een bubbel zit.
Volgens Het Laatste Nieuws vormen Kürt Rogiers en Sandrine André één bubbel, Jan Van den Bosch en Werner De Smedt doen net hetzelfde en zo gaat dat ook bij de andere koppels en enkele andere duo’s. Zo zitten Margot Hallemans en Jeroen Van Dyck ook in dezelfde bubbel.

Hoewel de opnames al op 2 juni starten, moet de kijker nog tot na de zomer wachten om de dagelijkse afleveringen weer op het scherm te zien. Maar dat er opnames zijn, dat is alvast goed nieuws. Het aftellen naar het einde van de zomer kan beginnen.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today