9 °C Antwerpen, BE
zaterdag 1 mei 2021
9 °C Antwerpen, BE
zaterdag 1 mei 2021

Opvolging verzekerd voor Sofie Dumont?

Sofie Dumont
Foto: Photo News

Sofie Dumont heeft zich na haar afscheid bij VTM vooral toegelegd op haar digitale platformen, met haar achtjarige dochter Grace als souschef!

“We zijn onze eigen baas. Dat geeft me meer energie en voldoening dan een dagelijks programma”, verduidelijkt Sofie Dumont in Story. En met Grace lijkt de opvolging verzekerd want het meisje staat graag in de belangstelling.

“Mijn ambitie is zeker niet om van Grace de volgende Sofie Dumont te maken”, benadrukt Sofie in Story. “Ze moet vooral haar eigen wereld ontdekken en doen wat haar blij maakt en energie geeft. Deze filmpjes zijn voor Grace pure fun. Zodra ze er geen zin meer in hee­ft, stopt het.”

Al kan Sofie Dumont niet anders dan toegeven dat haar dochter één brok enthousiasme is voor de camera: “Ja, ze staat graag in het middelpunt van de belangstelling.”

“Dat hee­ft ze trouwens totaal niet van mij. En mijn man Wim heeft­ ook nooit de behoe­fte gehad om in de schijnwerpers te staan”, verduidelijkt Sofie Dumont in Story. “Als er mensen zijn, vraag ik hun aandacht. Ook thuis”, voegt Grace er lachend aan toe.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today