7 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
7 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Ozark Henry en Henri PFR samen in de studio!

henri pfr
© Medialaan/Qmusic

Piet Goddaer, beter bekend als Ozark Henry en de Brusselse dj Henri PFR hebben samen een nummer opgenomen.  Het resultaat is de onlangs verschenen single ‘Bullet’. 

Het was Henri PFR die Ozark Henry benaderde voor een samenwerking.  “Ik was op zoek naar een zanger en schrijver voor één van mijn nummers”, zegt Henri PFR. “Ik belde Piet omdat ik Ozark Henry een geweldige artiest vind. Hij gaf me meteen een afspraak in zijn studio aan zee. Zijn studio is gewoonweg prachtig. Hij heeft een buitengewone 360° ‘immersive sound’-installatie, omdat hij al heel wat geëxperimenteerd heeft met deze nieuwe audiotechnologie. Het was voor mij een hele mooie ontmoeting en ontdekking. Hij is een mentor voor mij. En er was een echte klik tussen ons.”

Het resultaat van de samenwerking vertaalde zich in ‘Bullet’.  Beiden vonden het nummer een mooie gelegenheid om beide landsdelen met elkaar te verenigen.  Henri is dankzij hits als ‘Flames’ en ‘Until the End’ niet enkel in Wallonië een superster, ook Vlaanderen is sinds kort volledig weg van de jonge Brusselse dj. Piet Goddaer verenigt met Ozark Henry al jaren beide landsdelen.  Een gedroomd muzikaal team dus!

‘Bullet’ van Ozark Henry feat. Henri PFR is nu als download verkrijgbaar op iTunes.

 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today