8 °C Antwerpen, BE
woensdag 13 oktober 2021
8 °C Antwerpen, BE
woensdag 13 oktober 2021

Parket voert onderzoek naar acteur wegens mogelijk kindermisbruik

Foto: Pexels.com

De krant Het Laatste Nieuws pakte vrijdag uit met een volledige pagina over een zaak waar zij hun tanden in gezet hebben. Samen met een Nederlandse journalist hebben zij een acteur kunnen strikken die zich mogelijk schuldig heeft gemaakt aan kindermisbruik.

De man speelde onder andere mee in ‘De Kotmadam’, ‘Familie’, ‘Het Park’, ‘Het Goddelijke Monster’, ‘Eigen Kweek’ en ‘Veel geluk, professor’. Verder was de 51-jarige man was ook in een film van Studio 100 te zien.

Het Laatste Nieuws voerde lange tijd onderzoek naar de man en regelde voor de acteur zelfs een afspraak met een 10-jarige jongen in een hotel. Die ontmoeting kwam er niet, maar de acteur bood zich wel in de hotelkamer aan voor de ontmoeting.

Tegenover de politie zou de acteur verklaard hebben dat zij beweringen ‘grootspraak’ waren. Het parket besloot om de man te laten gaan, maar het onderzoek loopt nog steeds. De acteur kreeg beperkingen opgelegd en moest onder andere zijn GSM en computer afgeven. Die zijn onderwerp van het onderzoek.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today