11 °C Antwerpen, BE
vrijdag 25 september 2020
11 °C Antwerpen, BE
vrijdag 25 september 2020

Pat Krimson openhartig over moeilijke periode: “soms zit ik in de put”

Foto: Qmusic

Pat Krimson beleeft als DJ moeilijke tijden door het coronavirus. “We hadden een leuke en goedgevulde zomer voor de boeg, met optredens in Barcelona, Valencia en Kopenhagen,” aldus de frontman van 2Fabiola, maar daar stak de pandemie een stokje voor.

“Ik heb het geluk dat ik tegen een stootje kan en ik heb in deze rustige periode hard gewerkt aan mijn nieuwe single Summer Vibe. Maar sommige dagen zit ik in de put,” geeft Pat Krimson toe in Story. “Ik probeer altijd een positieve vibe te brengen, maar als je dagelijks je optredens geannuleerd ziet worden, tot zelfs in januari, dan word je toch stil,” aldus de DJ.

Ook voor zijn vriendin Loredana zijn het zware tijden. Zij moest nu in de fleur van haar carrière zitten en dat wordt nu gefnuikt. “Om nog maar te zwijgen van de techniekers, muzikanten en de tourmanager met wie we samenwerken,” voegt Pat Krimson eraan toe. Toch blijft Pat Krimson hard werken om in betere tijden opnieuw uit te pakken met nieuwe nummers. “Zowel voor mij als voor Loredana,” eindigt Pat Krimson met een positieve noot.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today