15 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024
15 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024

Patrick Onzia zet de tijd stil met nieuwe single!

Patrick Onzia
© U-Turn

Vorig jaar had Patrick Onzia een stevige hit te pakken met het uptempo nummer ‘Vergeet niet te leven’. De single, die hij samen met Udo schreef, stond wekenlang in de Vlaamse Top 50. Na deze uptempo single kiest hij nu voor een rustiger tempo. Met ‘Zet nu de tijd maar stil’ brengt hij twee verhalen door elkaar.

Het eerste verhaal beschrijft de eerste liefde die we uit het oog verliezen. “Op zo een momenten hopen we de tijd stil te kunnen zetten om nog wat langer te genieten van die mooie momenten” zegt Patrick. Het 2de verhaal gaat over de schouderklop en de duim omhoog die er nooit komt. “We geven te weinig schouderklopjes aan de mensen die het echt verdienen, we laten te weinig zien hoe trots we zijn op elkaar.” zegt Patrick.

50 jaar jong en 30 jaar carrière

Patrick Onzia viert dit jaar zijn 50ste verjaardag en zijn 30 jarige carrière en dat doet hij in stijl! Kom op zaterdag 22 september om 21u00 naar Theater Elckerlyc in Antwerpen. Udo, Sven De Ridder, Sandrine, Daisy Thys, Dirk Van Vooren, Britt Van Der Borght en een special guest zullen hem die avond vergezellen. Bovendien is hij op 23 september jarig, middernacht na zijn verjaardagsconcert wordt dus een heel bijzonder moment.

Tickets kan je bestellen vanaf € 30 via www.elckerlyc.be of 070/691002

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today