18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024
18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024

Paul Bruna: “Ik hoop dat ‘Zing, lach en Leef !’ iedereen gelukkiger maakt”

paul bruna
© RV

Na de nieuwe single ‘Zing, Lach en Leef !’ van Paul Bruna is er vandaag ook de release van de bijhorende clip. Net zoals het nummer er eentje is om gelukkig van te worden is ook de clip een opeenstapeling van leuke, mooie en gezellige momenten.

De muziek voor ‘Zing Lacht en Leef !’ komt van Peter Keereman en de tekst werd geschreven door Paul Bruna zelf. “In tijden waar we overstelpt worden met zoveel negatieve berichten in de media vond ik het passend en nodig om positief uit de hoek te komen met een nieuwe single. Het is een nummer waarin iedereen wordt aangespoord om van het leven te genieten en zich niet al te veel bezig te houden met negatieve berichten. Het leven is veel te kort om dit te vullen met negativiteit. Ik hoop dat ‘Zing, Lach en Leef ! ‘ voor veel mensen positieve inspiratie zal geven en hen gelukkiger zal maken,” zegt Paul Bruna.

Videoclip

Schitterend jaar

2019 is trouwens goed op weg om alweer een superjaar te worden voor Paul Bruna. Hij werkte zopas een concert af in de OLV Ter Duinenkerk in Koksijde waar hij met de Forever Band, een 50-koppig showorkest, bewees veel meer dan een schlagerzanger te zijn door nummers te brengen als ‘New York, New York’, ‘Il mondo’ en ‘Fly me to the moon’.

In maart stond hij ook samen met ’t Gents Cabaret in Gent op de planken voor een aantal optredens en in de agenda voor dit jaar staan nu al meer dan 200 optredens genoteerd, waaronder heel wat festivals en vier optredens tijdens het Kustschlagerfestival in Plopsaland De Panne.

Op 5 mei brengt hij een ode aan Will Tura tijdens ‘Paul Bruna zingt Will Tura’ in zaal De Stille Meers in Middelkerke en het weekend van 5 en 6 oktober wordt een jubileumweekend, want dan zijn er twee jubileumconcerten in zijn geboorteplaats Langemark ter gelegenheid van ’50 jaar Paul Bruna’.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today