10 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
10 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Peter Bulckaen: “Ik vind het zalig om een baby in mijn armen te houden” 

Foto: VTM

Peter Bulckaen en zijn vrouw Tine zijn zo’n 35 jaar getrouwd. Dat is al behoorlijk lang. Samen hebben ze drie kinderen: Marthe, Cézar en Victor. De oudste heeft al een mooie leeftijd om aan kinderen te beginnen en Peter geeft toe dat hij helemaal klaar is om opa te worden. 

“Ze zijn allemaal het huis uit, behalve de jongste, die zit nog op kot. We zijn oprecht trots op onze kinderen, die zijn alle drie goed bezig”, klinkt het trots in Story. 

Je kinderen die het huis verlaten, dat zorgt voor heel wat mama’s en papa’s al eens voor het lege nest syndroom en bij Tine is dat al eens meer het geval dan bij Peter. 

“Als ik ’s avonds ben gaan spelen in het theater, is het nog een leger nest. Als ouder moet je aanvaarden dat de kinderen op een dag de deur uitgaan. Maar ze wonen allemaal in de buurt, we zien en horen ze nog regelmatig. Anderzijds kunnen Tine en ik – als mijn agenda het toelaat – eens sneller op restaurant of een weekendje weg. Die vrijheid heb je wel. Er is wat meer tijd voor elkaar als koppel.” 

Maar opa worden zit er voor Peter nog niet meteen in. Hun kinderen denken nog niet aan kinderen krijgen. “Ik denk dat ze eerst hun huis volledig willen af hebben en zich nu nog meer focussen op hun carrière. Maar ik ben wel klaar om opa te worden. Ik vind het zalig om zo’n baby in mijn armen te dragen.” 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today