1 °C Antwerpen, BE
dinsdag 28 november 2023
1 °C Antwerpen, BE
dinsdag 28 november 2023

Peter Luts gaat helemaal ‘Loco’ met Hunter Falls en Inky Midway

Peter Luts gaat helemaal ‘Loco’ met Hunter Falls en Inky Midway

Peter Luts

Dj en producer Peter Luts snijdt de zomermaanden aan met zijn nieuwe clubtrack ‘Go Loco’. Na het emotioneel geladen, melodieuze ‘Human’ werkt Peter opnieuw samen met de getalenteerde, jonge en gemotiveerde singer-songwriter Hunter Falls. Het duo strikte ook hun populaire Belgische collega en singer-songwriter Inky Midway, die zelf haar muziek omschrijft als poppy, catchy, elektronisch en op een eigenzinnige manier ook dansbaar. Met andere woorden de perfecte muzikale ingrediënten voor ‘Go Loco’.

“We starten met een idee, dat we vervolgens verder uitwerken in een basisstructuur. Met het toevoegen van de tekst en de zang, vormt zich meteen het niveau en de gelaagdheid in de song. Dat klinkt nu heel technisch (lacht), maar in de essentie  komt het erop neer dat we in elke song die we uitbrengen behoorlijk veel tijd en energie investeren. Ik vind het belangrijk dat zowel ik als de mensen waarmee ik samenwerk ons allemaal goed voelen bij wat we maken. ‘Go Loco’ is in tegenstelling tot de recentere songs weer een echt, vettige clubtrack. Met de festivalzomer in het vooruitzicht biedt dat inderdaad perspectief (lacht)”, zegt Peter Luts enthousiast.

Op basis van de eerste publieke reacties ziet het erg goed uit voor de nieuwe ‘Go Loco’-single van Peter Luts, Hunter Falls en Inky Midway. “Ik heb al keitoffe berichten gekregen van kennissen die de nieuwe single hebben gehoord. Laten we zeggen dat het publiek nu al enthousiast is en dat doet deugd. Het is in ieder geval een song die je meteen toevoegt aan je eigen Party, House of Dance-lijst”, voegt Peter Luts er nog aan toe.

‘Go Loco’ van Peter Luts, Hunter Falls en Inky Midway verscheen op het Voyager-label van Peter Luts en is digitaal beschikbaar

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today