15 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 juli 2022
15 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 juli 2022

Peter Van de Veire: “Dat leven is nergens goed voor”

Peter Van de Veire: “Dat leven is nergens goed voor”

Foto: VIER

Peter Van de Veire werd eind vorig jaar 50. En dat betekent dat hij aan de helft van zijn leven zit. Peter is nog steeds een vrolijke spring-in-t-veld en niemand lijkt hem te kunnen tegenhouden. Hij keek er niet tegenop om 50 te worden en bruist nog altijd van energie.

Ook het ritme waarop hij leefde, lijkt weinig effect te hebben gehad. “Nochtans lijkt het ritme heel slecht te zijn. Mijn vroegere buurman was postbode. Een paar weken na zijn pensioen is hij gestorven. Toen heb ik wel even gedacht ‘Shit, dat leven is nergens goed voor’. Maar er stond bij mij veel tegenover: veel energie, positieve gevoelens, mentaal welzijn,…”, zegt Peter in Het Nieuwsblad.

Nu Peter afscheid heeft genomen van MNM heeft hij nu meer tijd voor andere zaken. “Een frituur beginnen, dat blijft een plan. Maar ik heb gelezen dat olie op is”, lacht hij. Maar daarnaast had Peter nog andere dromen, zoals het halen van een vliegbrevet. “Maar helaas, ik ben gaan testvliegen, en het zal er niet meer van komen. Mijn medisch attest is vervallen. Al heb ik één van mijn zotte ideeën wel gerealiseerd: ik heb een huis gekocht aan zee.”

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today