22 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024

Peter Van de Veire onthult: “dát heb ik beloofd aan mijn vrouw”

Peter Van de Veire
Foto: Photo News

Peter Van de Veire beleefde moeilijke tijden nadat naaktbeelden van hem verspreid werden in de zaak rond ‘Eveline’. Al was het grootste slachtoffer ongetwijfeld zijn echtgenote Ilse.

In Dag Allemaal onthult de presentator dat ze samen besloten hebben om te blijven praten en vooral vóóruit te kijken. Van de Veire maakte ook een dure belofte aan zijn vrouw, want meer dan ooit beseft hij dat hij de beste vrouw ter wereld heeft.

“Mijn vrouw en ik kennen elkaar al meer dan tien jaar, en zij weet dat ik niet de grootste prater ben. Ik steek mijn emo­ties nogal gauw weg. Zij moet alles uit mij sleuren, nog iedere dag. Maar ons huwelijk gaat vóór alles”, onthult Peter Van de Veire in Dag Allemaal.

“Wat er nu gebeurd is, heeft mij doen beseffen dat ik vlugger mijn gevoelens moet uiten. Dát heb ik haar beloofd, dáár hebben wij afspraken over gemaakt, geen dingen als ‘en nu ga ik elke week je gsm controleren.’ Als we onze relatie willen voortzetten, moeten we kunnen praten over de dingen die ons bezighouden. Onze emotie­ en communicatielijn helemaal opengooien”, klinkt het openhartig bij Peter Van de Veire.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today