4 °C Antwerpen, BE
maandag 6 december 2021
4 °C Antwerpen, BE
maandag 6 december 2021

Peter Van De Velde bedankt Thuis-fans: “dat doet mij heel veel deugd”

Peter Van De Velde
Foto: PhotoNews

Peter Van De Velde beroert de gemoederen als de moordlustige ‘Jacques’ in Thuis. Maar het doet de 54-jarige acteur veel plezier dat de Thuis-kijkers hem complimenten blijven geven.

“Ik krijg de laatste tijd veel complimenten over mijn rol als Jacques in Thuis – ook al speel ik een psychopaat”, vertelt de acteur in Story. “De fans vinden het heel jammer dat ik uit de reeks ben geschreven en steunen mij enorm op sociale media. Dat doet mij heel veel deugd.”

De Thuis-kijkers beloofden ook dat ze massaal naar Daens zullen komen kijken, de spektakelmusical van Studio 100 waarin Van De Velde de hoofdrol speelt. Iedere keer hij het toneel op gaat, spreekt de acteur een gebedje uit.

“Iedere keer voor ik het toneel op ga, bid ik tot de Heer en bedank ik hem voor het talent dat hij mij gegeven heeft. En vraag ik dat hij bij ons wil zijn en ons de nodige rust en concentratie wil geven die we nodig hebben om een prachtig verhaal te brengen. Maar is dat écht vreemd? Ik vind van niet”, aldus Peter Van De Velde in Story.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today