9 °C Antwerpen, BE
woensdag 1 december 2021
9 °C Antwerpen, BE
woensdag 1 december 2021

Peter Van de Velde emotioneel na overlijden vader: “daar heb ik het nog steeds moeilijk mee”

Peter Van De Velde
Foto: PhotoNews

Peter Van de Velde moest twee jaar geleden afscheid nemen van zijn vader. Toen er op zijn Facebookpagina nog gelukwensen voor de verjaardag van zijn vader binnenliepen, werd het de acteur even teveel…

“Die verjaardag van mijn vader… Dat is telkens een heel moeilijke dag voor mij”, kan Peter Van de Velde zijn tranen niet bedwingen in Story. “Ik mis hem nog altijd heel erg, ik zag die mens zo graag”, aldus een emotionele Peter Van de Velde. “We hadden nog zoveel aan elkaar moeten vertellen.”

Papa Van de Velde stierf op 85-jarige leeftijd: “Hij was 85 en helemaal uitgeleefd, door parkinson en dementie”, doet de acteur zijn verhaal in Story. “Al wist hij nog wie ik was toen ik aan zijn sterfbed zat”, benadrukt een trotse zoon.

“We hebben samen nog naar een voetbalmatch gekeken, dat zijn momenten die ik koester. Ik heb zeven jaar van dichtbij zijn a­ftakelingsproces moeten meemaken voor ik er klaar voor was om afscheid te nemen. Ik heb het heel moeilijk met loslaten”, geeft Peter Van de Velde toe in Story.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today