29 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024
29 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024

Peter Vanlaet: “Dat was behoorlijk confronterend”

Foto: DPG Media

In augustus stond Mama’s Jasje zanger Peter Vanlaet eindelijk terug op het podium in de Proximus Pop-up arena in Middelkerke. Het lijkt voor de zanger alweer een eeuwigheid geleden dat hij voor een publiek mocht optreden. Het concert, met symfonisch orkest is meteen een van de grootste optredens die Peter al heeft mogen doen. 

“Natuurlijk stond ik geregeld in ‘Tien Om Te Zien’ en mocht ik soms enkele liedjes zingen op evenementen in het Sportpaleis, maar zoveel volk dat speciaal voor Mama’s Jasje komt… dat zorgt toch voor een stresske”, vertelt Peter aan Dag Allemaal

Peter Vanlaet mocht optreden met het filharmonisch orkest, iets wat Peter nog nooit eerder had gedaan. Dat zorgde voor de nodige krampen bij de zanger. Die gelukkig ook weer verdwenen wanneer het optreden dichterbij kwam.

De toekomst is veel belovend voor Mama’s Jasje. Peter heeft een drukke agenda vol optredens, zowel nieuwe als uitgestelde. In september volgt de nieuwe plaat. Kers op de taart van deze zomer was Peters optreden bij ‘Tien Om Te Zien’. 

“Die oude beelden terugzien in ‘TOTZ: De Zomer Van 199X’ was confronterend’, ik heb gemerkt dat ik niet altijd de beste styliste uitkoos…’ lacht Peter in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today