12 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024

Philippe Geubels: “Ik denk niet dat je in de cel belandt”

Philippe Geubels
Foto: DPG Media

We kennen Philippe Geubels allemaal als comedian en presentator. Maar wist dat Philippe in een ver verleden ook dj is geweest?

“Dat dj’en was eigenlijk een grap en iets eenmaligs. Dertien jaar geleden hadden ween foute avond georganiseerd in ons stamcafé en we draaiden platen als De Foute Ronny’s. iemand had dat gezien en wilde ons boeken voor Laundry Day, het stadsfestival dat destijds doorging in de Antwerpse Kammenstraat. Het was om te lachen en daar is het ook bij gebleven. We hebben nooit de ambitie gehad om op Tomorrowland te staan”, klinkt het in Story.

Een andere unieke gebeurtenis in het leven van Philippe is dat hij op audiëntie is mogen gaan bij de koning. Dat is niet veel mensen gegeven.

“Koning Filip nodigde me uit op het paleis op mijn 38ste verjaardag, want we verjaren allebei op dezelfde dag. Ik heb mooie herinneringen aan die ontmoeting. Filip bleek veel warmer te zijn dan hij vaak afgeschilderd wordt. En natuurlijk was er dat protocol, maar ik denk niet dat je in de cel belandt wanneer je je daar niet voor 100% aan houdt.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today