12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024

Philippe Geubels is duidelijk: “Ik ga hier lessen uit trekken.”

Philippe Geubels
© VRT/Eén

Philippe Geubels wil lessen trekken uit deze crisis. Hoe bemoedigend is het dat we elke dag om 20 uur staan te klappen voor het verzorgend personeel en iedereen die nu in de frontlinie staat. “Dus ook voor de medewerkers van supermarkten,” aldus Geubels in Story, die zelf een verleden heeft bij Colruyt. “Hoe goed kan het doen om eens een compliment te krijgen,” beseft Philippe Geubels. “Ik kan alleen maar hopen dat dit ook na de crisis blijft hangen.”

Toch komt dan de pessimist in Geubels naar boven die vreest dat het na de crisis allemaal weer snel bij het oude zal zijn. Zelf wil hij echter wél lessen trekken uit de coronacrisis. “Ik ga in de toekomst meer tijd nemen voor mezelf en mijn gezin,” klinkt het duidelijk bij Philippe Geubels in Story. “Hopelijk gaan nog meer mensen dit doen.”

Philippe Geubels vergelijkt de huidige crisis met de oorlog. “Onze grootouders hebben de oorlog meegemaakt, dát was moeilijk. Wij moeten gewoon binnen blijven met de mensen die we graag zien, zo relatief is het,” klinkt het bij Philippe Geubels in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today