5 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024
5 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024

Pieter Aspe blijft in vrijgevige bui

© Facebookpagina Pieter Aspe

Brugs misdaadauteur Pieter Aspe heeft zijn nieuwe drive gevonden en blijft in een vrijgevige bui. Nadat hij aan het begin van de feestdagen voor Kerstman speelde door zijn hele 39 boeken tellende reeks rond Pieter Van In en Guido Versavel weg te geven via Facebook, lijkt de jaarwisseling hem het ideale moment om de actie wegens groot succes nog eens over te doen.

Dinsdag 18 december lanceerde Aspe een deelactie op Facebook. Drie mensen die zijn bericht deelden op hun tijdlijn, maakten tot die dag middernacht kans om de hele Van In-reeks van 39 boeken zomaar eventjes te winnen. Vele mensen deelden het bericht en de drie winnaars waren uiteraard dolgelukkig. Je kan natuurlijk niet iedereen gelukkig stellen, maar waarom geen zes in plaats van drie winnaars gelukkig maken… Dat weet ook Pieter Aspe en dus herlanceert hij de actie vandaag 28 december. Wie kans wilt maken op de 39 boeken, deelt dus best zo snel mogelijk het bericht van de misdaadauteur.

Nog steeds een handvol pakketten aan spotprijs

Voorts laat de auteur weten dat er ook nog een handvol pakketten van de reeks verkrijgbaar zijn in zijn eigen etablissement De Loge in Brugge en dat aan een spotprijs van 199 euro in plaats van 860 euro. Oftewel amper 5,24 euro per boek! Wie nog een cadeautje zoekt, of gewoon zichzelf eens wilt verwennen, het is het moment! Je verzekeren van de boeken kan via De Loge in Brugge of door een mailtje te sturen naar info@aspenv.be.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today