22 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024

Pim Symoens wordt presentator van Vlaanderen Zingt

Pim Symoens - Star Academy
Foto: DPG Media

Nergens in de wereld wordt er zoveel op openbare plaatsen samen gezongen als in Vlaanderen. En ook deze zomer trekt ’s lands grootste zomertoer weer van de ene gemeente naar de andere. Vlaanderen Zingt heeft ondertussen een mooie reputatie opgebouwd als het op samen zingen neer komt. Alles wat er gedurende de avond gebeurt, staat in het teken van het publiek: zij zijn de sterren van de avond en moeten samen zingen. Iedereen die aanwezig is, krijgt een krantje waarin alle liedjesteksten staan zodat er makkelijk kan gezongen worden. 

Vlaanderen Zingt lanceerde net een vernieuwde website waarop je alle data en locaties kan terugvinden. Zo wordt er niet alleen gezongen in steden als Gent, Leuven en Antwerpen maar ook in gemeenten als Grimbergen, Duffel, Maasmechelen en Waarschoot. Vlaanderen Zingt doet deze zomer maar liefst 34 locaties aan. De datum en locatie voor de Antwerpse editie volgen later.

Dat Donaat Deriemaeker al jaren meetoert als presentator is al lang geweten. Maar vanaf dit jaar voegt Vlaanderen Zingt nog een nieuw gezicht toe aan het groepje presentatoren.

Niemand minder dan Pim Symoens (Star Academy, Sing Again, VTM, Jim,…) gaat Vlaanderen mee aan het zingen krijgen. Sinds zijn optreden in ‘Sing Again’ begon het weer serieus te kriebelen om op een podium te staan. 

Pim Symoens: “Ik kende het concept van Vlaanderen Zingt al en ik vind het geweldig. Een heel plein aan het zingen krijgen geeft een onwaarschijnlijk gevoel, zelfs kippenvel. Toen ik de vraag kreeg of ik het zag zitten om een reeks meezingevenementen te presenteren heb ik niet lang moeten nadenken. Ik heb mijn werk en mijn gezinnetje, maar als er een leuk aanbod passeert, wil ik dat altijd eens bekijken. Maar in dit geval was het voor mij snel beslist… Ik kijk er al naar uit om er in te vliegen!”

Alle info over Vlaanderen Zingt vind je op www.vlaanderenzingt.be, Facebook en Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today