12 °C Antwerpen, BE
donderdag 30 maart 2023
12 °C Antwerpen, BE
donderdag 30 maart 2023

Plopsaland De Panne ontvangt populaire Ketnet-figuren tijdens hemelvaartweekend

Plopsaland
© Plopsa

Plopsaland De Panne ontvangt populaire Ketnet-figuren tijdens hemelvaartweekend Ketnet strijkt tijdens het hemelvaartweekend, van 10 tot en met 13 mei, neer in Plopsaland De Panne voor het Ketnet Feestweekend met tal van Meet & Greets met de populairste Ketnet-gezichten.

Niet enkel Mila, Jonas, Charlie en Alex van de populaire serie Ghost Rockers zullen tijdens het verlengde weekend aanwezig zijn voor leuke Meet & Greets. Ook de Regel van 3S. zakt af naar Plopsaland om de bezoekers een onvergetelijke tijd te geven. Ketnetters, jong en oud, krijgen de kans om hun helden in levenden lijve te ontmoeten. Om het gebeuren nog wat feestelijker te maken, zet De KetnetBand bij het vallen van de avond het Dorpsplein in vuur en vlam met een swingend liveconcert.

Bumba Show

Ook Bumba viert mee tijdens het verlengde weekend. Samen met zijn vrienden komt hij de hartjes van de allerkleinsten veroveren in het Plopsa Theater tijdens de gloednieuwe show: Bravo Babilu!

Het evenement inclusief Meet & Greets en optredens is begrepen in het toegangsticket.  Meer info via www.plopsalanddepanne.be

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today