26 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024
26 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024

Pol Goossen: “Iedereen zit elkaar maar af te kraken”

Foto: VRT

Weet je niet op wie je moet stemmen en heb je een groot hart voor dieren? Dan stem je misschien beter op DierAnimal. De partij is begaan met het lot van de dieren en ze hebben bovendien ook nog oog voor het klimaat.

“DierAnimal kwam al eens op bij de verkiezingen – in 2019 – en behaalde toen een parlementszetel in Brussel. De unitair Belgische partij wil dit keer ook in Vlaanderen doorbreken, meer bepaald in de provincie Antwerpen. Daarvoor moesten 500 handtekeningen verzameld worden. Wat ondertussen gelukt is, al heeft het er blijkbaar nog om gespannen”, klinkt het bij Sandra in Dag Allemaal. Zij is lid van de partij.

Pol zou het heel erg jammer vinden mocht de partij in juni niet kunnen opkomen. Hij zou niet weten op wie hij dan zou moeten stemmen.

“Ik steun de partij ook omdat mijn ontgoocheling in de politiek groot is. Ze krijgen te weinig voor elkaar. Er is geen samenwerking’, stelt hij vast. ‘Iedereen zit elkaar maar af te kraken, en wat is het resultaat? We staan nog steeds in de file, gehandicapte kinderen zitten nog steeds drie uur op een bus van en naar school.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today