13 °C Antwerpen, BE
zondag 20 september 2020
13 °C Antwerpen, BE
zondag 20 september 2020

Politie moet ingrijpen bij ruzie tussen Mathias Vergels en ex-vrouw

Mathias Vergels
© VRT/Jan Van Gelder

Mathias Vergels en zijn (ex-)echtgenote Julie beleven een moeilijke scheiding. Wanneer Julie samen met haar moeder enkele spullen ging ophalen in het huis waar het koppel al die jaren had samengewoond, kwam op hetzelfde moment ook Mathias Vergels aangereden. Met naast hem in de wagen zijn Thuis-collega én nieuwe vriendin Lynn Van den Broeck, schrijft Dag Allemaal.

Al snel vielen er woorden tussen beide partijen, maar nadien bleek de confrontatie volledig uit de hand te lopen. Dag Allemaal spreekt van “verhitte discussies en zelfs wederzijds duw- en trekwerk.” De situatie ontaardde in die mate dat de politie erbij werd geroepen om de gemoederen te sussen.

Het voormalige koppel onthoudt zich voorlopig van alle commentaar. Wanneer Dag Allemaal Julie contacteert blijkt Mathias Vergels toevallig net bij haar te zijn om hun echtscheiding verder te bespreken. “Dat toont toch aan dat we in moeilijke omstandigheden wel nog met elkaar overweg kunnen,” klinkt het bij Julie.

“Maar over onze breuk gaan wij niets vertellen. Daar hebben Mathias en ik goede afspraken over gemaakt, we zeggen niets,” klinkt het duidelijk bij Julie, de voormalige echtgenote van Mathias Vergels en mama van hun zoontje Emile.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today