1 °C Antwerpen, BE
woensdag 8 februari 2023
1 °C Antwerpen, BE
woensdag 8 februari 2023

Pommelien Thijs: “Ik heb daar bewust voor moeten kiezen”

Foto: VTM

Pommelien Thijs is een naam die op dit moment niet uit de media is weg te slaan. De zangeres is bijzonder geliefd en populair bij jong en oud, en haar nummer ‘Ongewoon’ wordt volop overal luidkeels meegezongen.

Deze zomer had de zangeres heel wat optredens en dat heeft toch heel wat doorzettingsvermogen gevraagd van de zangeres.

“Mijn agenda is tot de nok gevuld met optredens en binnenkort gaan de opnamen voor ‘Knokke Off’ weer van start. Dan moet ik blijven gaan. En het helpt wel als ik een duidelijk doel voor ogen heb. Als ik bijvoorbeeld na een lange dag thuiskom en er is nog geen outfit voor Tien Om Te Zien ’s anderendaags, dan kan ik ’s nachts nog wel even doordoen tot het in orde is”, lacht ze in Dag Allemaal.

Pommelien moet toegeven dat ze heel veel geluk heeft gehad met wat ze nu allemaal al heeft kunnen bereiken. Ze is overal een beetje ingerold, maar neemt alle kansen met veel enthousiasme aan.

“Zingen en acteren was voor mij een leuke hobby naast school en ik bleef maar naar audities gaan. Ik zat in het Studio 100-koor en op mijn negende kreeg ik de hoofdrol in ‘Annie’ en daarna kwam ‘#LikeMe’. Ik heb bewust moeten kiezen om van mijn hobby mijn job te maken.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today