12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024

Première nadert voor Zoo Of Life

Zoo Of Life
© RV

Met nog tien dagen te gaan, komt de première voor Zoo Of Life wel heel dicht bij.  Wie wil genieten van een groots musicalspektakel voor de hele familie, kan van 3 april tot en met 15 april terecht in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen.  

Zoo Of Life wordt een groots spektakel in een regie van Luc Stevens, met bekende Vlamingen op het podium, waaronder Tinne Oltmans, Jelle Cleymans, Barbara Dex, Janine Bischops, en heel wat andere acteurs.

Het musicalspektakel is de kroon op de 175ste verjaardag van de Antwerpse Zoo.  Honderden vrijwilligers en een reeks bekende Vlaamse musicalsterren vertellen op het podium van de nieuwe Koningin Elisabethzaal een verhaal vol liefde en dieren, voor en door fans van de zoo.

Topcast

Voor de musical wisten de creatives het kruim van de Vlaamse musicalwereld te strikken.  De hoofdrollen worden gespeeld door Jelle Cleymans, Tinne Oltmans, Janine Bischops, Peter Thyssen, Barbara Dex, Ivan Pecnik, Nele Goossens, Sandrine, Shana Pieters, Lotte Stevens, Leendert De Vis, Hannes Vandersteene en Brent Pannier.

Deze BV-cast wordt versterkt door honderden vrijwilligers die allen één ding gemeen hebben: hun liefde voor de zoo.  Als kers op de taart zit de crème van muzikaal Vlaanderen in de orkestbak onder leiding van componist en muzikant Sam Gevers.

Regisseur van dienst is Luc Stevens.  Voor het verhaal zocht hij inspiratie bij de medewerkers en abonnees van de zoo.  Hun verhalen, hun passies, hun favoriete dieren…  Alles komt aan bod.  “Het is een verhaal uit het leven gegrepen. Een ode aan de ZOO. De ZOO als ontmoetingsplaats, als groene oase in de stad, als rustpunt. ZOO of Life brengt optimisme, verwondering en ongedwongen vrolijkheid.”

Voorsmaakje

Praktisch

Zoo of Life gaat in première op 2 april 2018 en speelt tijdens de paasvakantie. Tickets en info : 070 79 00 13, www.koninginelisabethzaal.be. Tickets geven toegang tot de zoo van Antwerpen enkel op de dag dat je Zoo Of Life bezoekt.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today