14 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 juli 2022
14 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 juli 2022

Psychologe over Junior Planckaert: “Hij moet uit zijn comfort zone stappen”

Foto: VRT

Als je als kandidaat wil deelnemen aan een televisieprogramma, is de kans groot dat je eerst langs Sarah Van Pelt moet. De psychologe verleende haar medewerking al aan tal van tv-shows en is nu de psychologische begeleidster van Junior Planckaert in ‘Junior op zoek naar de liefde’. Ze vertelt meer over hun samenwerking in Dag Allemaal.

Het is niet altijd even simpel om als jongeman aan een goed lief te geraken. Junior dacht dat hij zijn ware liefde gevonden had bij zijn eerste grote crush, Shirley, maar die relatie strandde enige tijd terug.

“Na een teleurstelling in de liefde bouw je muren rond je hart om dezelfde pijn niet meer te moeten voelen. Daardoor laat je niet meer zo makkelijk je warme en zachte kern zien”, vertelt Sarah daarover.

Omdat hij uit zo’n bekende en goed gedocumenteerde familie afkomstig is, maakt dat de zaken voor Junior nóg moeilijker volgens Sarah. “Dat zorgt inderdaad voor een onevenwichtige situatie. Daarom hebben we de groep zo snel mogelijk verkleind, zodat de contacten intenser worden. Dat was ook belangrijk voor Junior zelf, die al niet de meest extraverte man is.”

“Al die vrouwen… Hij moet serieus uit zijn comfort zone komen, hoor. Junior voelt zich beter in rustige, één-op-één gesprekken, en liefst zonder tv-camera’s in de buurt. Want die bezorgen hem stress”, vertelt de psychologe.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today