7 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 maart 2024
7 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 maart 2024

Raf Van Brussel: “aan dat doemscenario willen we nog niet denken…”

Raf Van Brussel
@DPG Media

Raf Van Brussel heeft drie schoolgaande kinderen en het vooruitzicht alleen al doet de Joe-presentator een zucht onderdrukken. “We gaan nog spannende tijden tegemoet,” klinkt het bji de 49-jarige radiopresentator in Dag Allemaal.

Raf Van Brussel probeert niet te lang vooruit te denken. Dat de scholen mogelijk weer zouden sluiten, daar wil hij nog geen rekening mee houden: “Dat soort doemdenken proberen wij niet te doen. Het verandert toch allemaal zo snel, ’t heeft geen zin om elke dag het nieuws te volgen.”

Raf Van Brussel probeert nuchter te blijven onder de hele situatie. De vrees zit erin dat ook het scenario van vorig schooljaar zich zal herhalen, maar “we moeten er nu eenmaal door,” aldus Van Brussel.

De kinderen van Raf en Ine staan alvast te springen om weer naar school te gaan. “Dat het op een andere manier zal zijn, dat nemen ze er graag bij,” aldus Raf Van Brussel.

Zijn oudste dochter Lucca doet zelfs vrijwilligerswerk op de dienst die coronatests afneemt. “Zij is zich dus bewust van de gevaren en het nut van de maatregelen. En daar zal ze ons ook stevig op wijzen,” aldus Raf Van Brussel in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today