18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024
18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024

Rani De Coninck haalt De Droomfabriek nog één keer boven!

Rani De Coninck
© VRT/Eén

Vanavond donderdag 1 februari ontvangt Steven Van Herreweghe weer enkele bijzondere gasten in Van algemeen nut.

Acteur Filip Peeters zit bij Steven op de sofa. Hij heeft al een indrukwekkend palmares bij elkaar gespeeld en schittert momenteel in de tweede reeks van Salamander op Eén. Maar ooit begon hij zijn acteercarrière via zijn toenmalige job als kok. Hij onthult aan Steven hoe hij zijn allereerste rol als acteur versierde in de prestigieuze tv-reeks De leeuw van Vlaanderen. Dat moest een productie worden met Hollywood-allures, een soort Game of Thrones avant la lettre.

“Plots stonden ze voor de deur”

Presentatrice Rani De Coninck doet morgen nog eens haar ’televisie-overval’ van 27 jaar geleden over: voor het programma De Droomfabriek belt ze in 1991 aan bij Chris Timmermans. Hij heeft een brief geschreven omdat hij graag met meisjes op vakantie wil. Chris is dan 30 jaar en woont nog bij zijn moeder. Rani komt Chris ophalen om hem te verrassen met een reis met meisjes. Hij moet dan wel onmiddellijk naar Tenerife vertrekken met alle Miss Belgian Beauty finalistes. Rani belt die dag aan bij de nietsvermoedende Chris, maar het is ook en vooral zijn mama die de show steelt. Ze ziet haar Chris niet graag zo plots vertrekken.

27 jaar na datum heeft Steven Van Herreweghe Rani terug bij Chris langs gestuurd. Om haar excuses aan te bieden voor die ’televisie-overval’ 27 jaar geleden, maar ook dit keer verrast ze Chris.

Van algemeen nut: donderdag 1 februari om 20u35 op Eén.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today