4 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
4 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Ray Verhaeghe: “ik heb mijn achterkleinkinderen nog niet gezien”

Foto: VTM

Ray Verhaeghe heeft vier kinderen, twaalf kleinkinderen en ondertussen vier achterkleinkinderen. Twee van die achterkleinkinderen werden geboren tijdens de eerste lockdown, en de Familie-acteur geeft in Primo toe dat hij die eigenlijk nog niet gezien heeft.

“Op kraambezoek gaan zat er voor mij zeker niet in. Enkele weken na de bevalling kreeg ik de instructie om klaar te staan in de tuin. Ze zouden langsrijden met de baby. Zo kon ik vanop straat toch even de baby bewonderen”, klinkt het bij de 94-jarige Familie-acteur.

“Het autoraam werd ook even naar beneden gedraaid. Zo kon ik toch een glimp opvangen van mijn achterkleinkind, ook al was hij gekleed met een mutsje tot aan zijn wenkbrauwen en een sjaal tot aan zijn neus. Toch kon je van ver zien dat het een schoon kindje was”, klinkt het bij een trotse overgrootvader.

Ray Verhaeghe geeft toe dat hij zo goed als geen fysiek contact meer heeft met zijn kinderen en kleinkinderen. “Simpelweg omdat het niet mag”, klinkt het gelaten bij de acteur. “Nergens veiliger dan thuis.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today