21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024
21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024

Raymond van het Groenewoud is weer alom “Tegenwoordig” in de culturele centra

Vanaf vrijdag 25 september gaat Raymond van het Groenewoud opnieuw op tournee in de Vlaamse cultuurcentra. Zijn show heet “Glorieuze Bevrijding” en zal vooral songs bevatten uit zijn laatste album ‘Speel’, waaruit Raymond reeds de singles ‘Bitter En Bot’ en ‘Tegenwoordig’ uitbracht.

Het idee voor ‘Speel’ is ontstaan op de luchthaven van Tanger, ergens begin januari 2018. Daar dwarrelde in Raymond zijn hoofd een melodie binnen waar hij van dacht, die schrijf ik op. Dat werd uiteindelijk ‘Je krijgt alles wat je wil’ en hieraan voegde hij later twaalf andere fantastische nummers aan toe.

Zijn tournee “Glorieuze Bevrijding”, gaat van start in CC Merksem op vrijdag 25 september en in CC De Plomblom in Ninove op zaterdag 26 september. Dankzij de vermindering van de minimale veiligheidsafstand van 1,5 meter naar 1 meter, kunnen onze concertzalen en cultuurhuizen terug meer toeschouwers toelaten. Voor de kleinere zalen zal Raymond twee concerten geven op één avond van in totaal 75 minuten met telkens een pauze tussen de twee shows. Zo kan hij op één avond toch een heleboel fans bereiken. Zijn tournee duurt ongeveer tot juni 2021 en telt zo’n dertigtal concerten.

Bekijk de tourdata “Glorieuze Bevrijding” via raymondvanhetgroenewoud.be/shows/

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today