17 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024
17 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024

Regi bekent: “Dat is mijn grootste angst”

Foto: Wim Dezutter

Regi Penxten is ongetwijfeld één van de hardwerkendste artiesten in ons land. De dj neemt amper vakantie en is altijd wel weer met een nieuw project bezig. Niemand twijfelt eraan dat hij al genoeg geld heeft verdiend voor de rest van zijn leven, maar aan zijn pensioen denkt hij nog lang niet.

“De mensen denken dat misschien, maar ik ben juist gescheiden, hé. Ik zou eigenlijk veel rijker kunnen zijn, mocht ik meer geld vragen voor mijn Sportpaleis-tickets. Bij ons kan je al voor 25 euro een ticket kopen en je krijgt een topshow met drie uur muziek van topartiesten”, zegt Regi in Story.

Maar Regi ziet het liever anders. Hij staat liever zeven keer in het Sportpaleis dan één keer goed zijn geld binnen te halen. ‘Ik wil liever dat de mensen elk jaar terugkomen.”

De verkoop van de show van volgend jaar gaat in ieder geval als een trein en er werd al meteen een tweede show in verkoop gezet. En dat maakt Regi erg gelukkig.

“Straf, hé. Nochtans denk ik altijd: dit is de laatste keer dat ik in het Sportpaleis sta, of: dit is mijn laatste single. Mijn grootste angst is op een podium staan met enkel hits van 20 jaar geleden. Dan zou ik de eer aan mezelf houden en naar Zuid-Afrika verhuizen. Ik vind het heel belangrijk om altijd relevant te zijn, om ook nu in de hitparade te staan. Ik huiver van retrotoestanden.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today