17 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024
17 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024

Regi: “In wat voor vieze wereld zit jij”

Foto: Entertainment-Today.be

Al na de eerste aflevering van ‘Regi gaat trouwen’, kreeg Regis vrouw Kristel bakken kritiek te verwerken. Op sociale media kon je niet naast de kritiek heen en niemand had een goed woord over voor Kristel. En dat liet een diepe indruk na op haar.

“Kristel vroeg me: ‘Regi, in wat voor vieze wereld zit jij”, lacht Regi in Dag Allemaal. “Ik vind al die online kritiek echt moeilijk. Een reactie als ‘ze is lelijk’ of ‘ze is te mager’ kan ik naast me neerleggen, maar soms gaat het zó diep! Niet dat we eronderdoor gaan, want het maakt ons sterker als koppel. Maar als ik alleen in de auto zit, begint het soms opnieuw door mijn hoofd te malen. Ze spelen met iemands mentale welzijn, hé”, vult Kristel aan.

Kust het koppel elkaar te veel, dan is het niet goed. Zeggen ze te weinig schatje, ook dat is niet goed. Kristel weet amper wat ze moet doen om goed te doen.

“Dat remt mijn enthousiasme en de energie die ik normaal wel in me heb. Dan durf ik mezelf niet meer te zijn. Och, daarom waren we blij dat we naar Zuid-Afrika konden vertrekken. Daar kan die kritiek ons niet zo raken.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today