17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024
17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024

Regi lanceert solo-album mét Nederlandstalige nummers

CNR

‘Vergeet De Tijd’. De naam van het nieuwe solo-album van REGI is plots wel héél erg actueel. Op 15 mei 2020 – vijf jaar na zijn laatste studio-album, lanceert de topproducer een nieuw album. Daarop staan zijn recentste hits als “Ordinary”, “Ellie”, “Summer Life”, maar ook de hits uit het vtm-programma Liefde Voor Muziek. Zijn cover van ‘Kom Wat Dichterbij’ – zijn eerste Nederlandstalige nummer ooit – scheert ontzettend hoge toppen in de hitlijsten én is de voorbode van méér Nederlandstalige nummers. Uiteraard staan er op het album ook heel wat nieuwe pareltjes, mét verrassend talent van eigen bodem.
Bestel het album hier

‘Vergeet De Tijd’ telt meer dan twintig nummers. Allemaal gegarandeerde pophits met indrukwekkende features, zowel internationaal als nationaal. Het nummer ‘Vergeet De Tijd’ bijvoorbeeld werd ingezongen door Camille – groot talent van eigen bodem die je onder andere kent uit de populaire jeugdreeks ‘#LikeMe’. Het nummer werd meteen de albumtitel. Zingen ook mee op het album: onder andere Jake Reese, OT, Lester Williams, MATTN, Nelson, Vince Freeman, Tim Dawn, Janieck, Milo Meskens én Jebroer.

Door z’n deelname aan het televisieprogramma ‘Liefde Voor Muziek’ ontstond al meteen een eerste nieuwe zomerhit: ‘Kom Wat Dichterbij’. Een cover van het nummer van Gene Thomas én een primeur voor REGI, want het is z’n eerste Nederlandstalige nummer ooit. Het nummer scheert hoge toppen in de hitlijsten (#2 in de Ultratop) én voor de allereerste keer eist REGI ook z’n plek op in de Vlaamse top 50 (#1). Nog tof: uit de net gelanceerde ‘Ultratop 1000’-lijst (een overzicht van de grootste hits van de voorbije 25 jaar) blijkt dat Regi de best scorende artiest van de voorbije 25 jaar is.

Bestel het album hier

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today