16 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024
16 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024

Regi: “We gaan elkaar minder knuffelen”

Foto: Entertainment-Today

Er is de voorbije weken al heel wat geschreven over de relatie tussen Kristel Hubeny en Regi Penxten. De kritiek op Kristel is niet mals en ook Regi krijgt het hard te verduren. Velen noemen de liefde klef en er ook los over.

“De kritiek op de realitysoap is niet in onze koude kleren gaan zitten. Maar in Zuid-Afrika laten we dat allemaal van ons afglijden, ons huwelijk werd onze perfecte dag”, zeggen Regi en Kristel in Dag Allemaal.

De twee zijn ondertussen iets meer dan een jaar samen en de liefde is nog altijd even groot. Regi noemt zijn vrouw ondertussen Chrishell en dat doet hij niet alleen. Ook de kinderen noemen haar niet langer Kristel.

“De naam komt van een hoofdpersonage in ‘Selling Sunset’, een realityserie over makelaars op Netflix, die Krishell is ook blond en groot. We hebben wel tegen elkaar gezegd dat we wat minder gaan knuffelen, want we hebben veel reacties gekregen dat we te klef zijn. Ik heb het nu zelf gezien in de serie, dat we echt veel kussen. Dat ik zelf iets had van: oooh, this is too much.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today