14 °C Antwerpen, BE
woensdag 21 oktober 2020
14 °C Antwerpen, BE
woensdag 21 oktober 2020

Repetities voor musicalversie ‘Iedereen Beroemd’ van start

Iedereen Beroemd

Een heerlijk weerzien vandaag voor het hele team van producent Judas TheaterProducties. Op dinsdag 8 januari was het immers de eerste repetitiedag voor de volledige cast en ensemble van de musicalcreatie ‘Iedereen Beroemd’.

Ook componist Jelle Cleymans, die zich hiermee voor het eerst aan de musical score van een musical waagt was van de partij. Iedereen heeft er alvast bijzonder veel zin in.

Regisseur Frank Van Laecke mag dan ook rekenen op een bijzondere hoofdcast én een schitterend ensemble. Niemand minder dan Joke Emmers, Sven De Ridder, Bert Verbeke, Peter Thyssen, Ianthe Tavernier, Nele Goossens, Steven Colombeen, Lauren De Ruyck, Lynn Vercauteren, Charlotte Suijs en Rosanne Pits wagen zich immers aan de musicalcreatie gebaseerd op de gelijknamige, gelauwerde film van Dominique Deruddere.

De musical ‘Iedereen Beroemd’ is te zien vanaf 15 februari in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Het palmarès van musicalbuitenbeentje Judas TheaterProducties kennende, wordt het ongeduldig uitkijken naar deze nieuwe creatie!

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today