13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024

Riskeren BV’s hun leven in de Code van Coppens?

Mathias Coppens
Foto: VRT

Hoe groot zijn de risico’s die de BV’s nemen in het nieuwe VTM-programma “Code van Coppens”? Soms lijken de BV’s zelfs met hun leven te spelen, maar de broertjes Coppens beweren in Dag Allemaal dat alles perféct veilig is. Al presenteert Mathias Coppens wel met een zwaar gehavend oog…

In het ‘Lichaam van Coppens’ zetten de broers nog hun eigen ledematen op het spel, maar nu zijn het de deelnemende BV’s die de proeven moeten doorstaan. Toch benadrukt Mathias dat het écht niet om het gevaargehalte van de stunts gaat in ‘Code van Coppens’. De productie doet er alles aan om de veiligheid van de BV’s te verzekeren. Zijn eigen verwoning liep Mathias op toen een glas kapot sprong en de scherven in zijn wenkbrauw belanden. Een stevige wonde die stevig bloedde, maar ondertussen is alles genezen.

“Een gewone BV, ik zou het niet op m’n geweten willen hebben,” klinkt het bij Mathias Coppens in Dag Allemaal. Dat is de grootste angst van de Staf Coppens en zijn broer. Maar de BV’s komen nooit in echt gevaarlijke situaties. “Het blijft televisie natuurlijk, dus het decor is er wel op gemaakt om enige angst teweeg te brengen,” verduidelijkt Mathias die toegeeft dat er ook altijd een veiligheidscoördinator aanwezig is.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today