27 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024
27 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024

Roel Vanderstukken: “Dat blijft mij altijd motiveren” 

Copyright: VTM

Acteur en ondernemer Roel Vanderstukken heeft een loodzwaar jaar achter de rug. Hij stond op de set van ‘Familie’, speelde mee in ‘The Broken Circle Breakdown’ en nam een restaurant over. Hij wil deze zomer 5 weken vakantie nemen om even op adem te komen. 

Roel heeft veel geluk met een vrouw als Ann-Sophie. Zij neemt heel veel op zich, alsook de zorg voor hun kinderen. Het is nog even zoeken naar een juiste balans en gezond evenwicht. 

“Onze relatie is gebaseerd op communicatie, begrip en steun en dat helpt ons om samen door alle uitdagingen heen te komen”, klinkt het in Primo. 

‘Familie’ slokt nog altijd een groot deel van zijn tijd op en blijft zijn voornaamste bron van inkomen. Zijn personage Benny speelde zelfs een belangrijke rol tijdens de midseasonfinale van de reeks. 

“Zulke spannende verhalen blijven mij motiveren. In een soap blijft alles doorlopen. Dat is ook het zware eraan als acteur: het stopt nooit en spanningsbogen in verhalen vloeien een beetje door elkaar. Maar bij een midseason werk je toe naar een hoogtepunt. Dat maakt het extra interessant. Niet alleen voor de kijkers, maar ook voor de cast. Zo had ik niet alleen meer scènes, maar ook meer actie, en dat is altijd verfrissend. Je merkt ook op straat dat mensen

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today