7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Roel Vanderstukken: “Dit hele kwartaal wordt een ramp”

Roel Vanderstukken
Foto: Entertainment-Today

Roel Vanderstukken wil niet klagen over de huidige crisismaatregelen. “Het is mooi weer, de kinderen kunnen hier buiten spelen en in de tuin is er altijd wel iets te doen,” onthult de Familie-acteur in Dag Allemaal. Roel is ondertussen al vijftien dagen het huis niet meer uit geweest. “Deels door ongerustheid om m’n gezondheidsverleden uiteraard. Maar ook omdat ik dit ernstig neem, wat ik jammer genoeg niet van iedereen kan zeggen,” aldus Roel Vanderstukken in het weekblad.

Financieel is dit natuurlijk een zware klap. “Er waren concerten gepland, een theatertournee, Famiile… Dit hele kwartaal wordt een ramp,” beseft de acteur. “Maar kom, ik had een kleine buffer opgebouwd. Ik denk nu vooral aan die vele artiesten die nog maar eens in de kou staan,” beseft Roel dat hij zelf niet mag klagen.

Roel Vanderstukken maakt zich zorgen om het financiële lui van deze lockdown, maar probeert het ook positief te zien. “Net zo goed koester ik nu de gezinsmomenten,” klinkt het bij Roel. Eindelijk kunnen ze als gezin eens wat vaker samen aan tafel zitten. “Die momenten dat zijn nu m’n kleine gelukjes,” aldus Roel Vanderstukken.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today