13 °C Antwerpen, BE
maandag 18 oktober 2021
13 °C Antwerpen, BE
maandag 18 oktober 2021

Roel Vanderstukken heeft het moeilijk: “dat mag wel eens veranderen”

Roel Vanderstukken
Foto: Photo News

Ook voor Roel Vanderstukken begint de coronacrisis door te wegen. De regels en beperkingen beginnen op het gemoed van de acteur te spelen. En natuurlijk heeft het ook een impact op zijn inkomsten.

“Wij hebben vorig jaar met Familie ook 2,5 maand stilgelegen. Ik ben zelfstandige en heb m’n boekhouding van afgelopen jaar eens goed bekeken… Die zag er uiteraard minder uit dan andere jaren”, onthult Vanderstukken in Dag Allemaal. Al geeft de acteur toe dat hij nog bij de gelukkigen hoort.

“Wij mogen blij zijn dat we in de gegeven omstandigheden toch kunnen blijven werken”, klinkt het eerlijk bij Roel Vanderstukken. Al heeft de coronacrisis natuurlijk een impact op zijn persoonlijk leven.

“Het mag wel eens veranderen. Op vrijdag thuiskomen en je afvragen wat je in het weekend eens zou kunnen doen, da’s gewoon niet plezant, hé. Kerst en Oudjaar niet kunnen vieren zoals het hoort, is dat ook niet. En dan stap je het nieuwe jaar in, en krijg je gewoon meer van hetzelfde. Dat weegt”, geeft Roel Vanderstukken toe.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today