22 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024

Roel Vanderstukken: “Je komt altijd handen en ogen tekort” 

Foto: VTM

Roel Vanderstukken heeft er altijd van gedroomd om een eigen restaurant te hebben. Die droom maakte hij enkele maanden geleden waar en combineert hij nu met zijn job bij ‘Familie’. 

“Ik heb al een aantal opportuniteiten laten passeren, omdat het niet het juiste moment was. Maar als iets echt je droom is, moet je soms gewoon de sprong wagen. Het is zeker te doen. Alleen kruiste Frans & Yvonne mijn pad in een jaar dat het sowieso al belachelijk druk was, omdat ik samen met Lize Feryn de hoofdrol speelde in de theaterversie van ‘The Broken Circle Breakdown’. We hebben al zo’n 65 voorstellingen gespeeld en volgend najaar gaan we dit intense verhaal nog eens overdoen”, klinkt het in Primo. 

De acteur moet toegeven dat een restaurant runnen toch een stiel apart is en dat het soms best heel heavy kan zijn. 

“Je komt altijd ogen en handen tekort. Gelukkig heb ik een zakenpartner die verantwoordelijk is voor alle administratieve taken en het personeelsbeheer. Het plezante stukje is voor mij. Maar het vergt wel een aanpassing. Ik ben als zelfstandige met een eenmanszaak altijd mijn eigen personeelslid én product geweest, dat was nog redelijk makkelijk te managen, maar nu moet ik rekening houden met de dynamiek en planning van een heel team.” 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today