7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Ron Cornet gooide zijn leven om voor bekende Nederlandse actrice

Ron Cornet gooide zijn leven om voor bekende Nederlandse actrice

Foto: VTM

‘Thuis’ en ‘Familie’, velen vinden de situaties in de reeksen er los overgaan, anderen vinden ze uit het leven gegrepen. Dat Simonne verliefd is geworden op latere leeftijd komt dan misschien niet zo heel vaak voor, haar tegenspeler Ron Cornet weet er nochtans alles van. Hij gooide op zijn 45ste alles om voor een andere vrouw in zijn leven.

“Ik werd verliefd op de Nederlandse actrice Anne-Mieke Ruyten. Ik kende haar al van in mijn studententijd. We hadden toen een kortstondige relatie en nadien gingen we elk onze weg en verloren we elkaar uit het oog. Zo’n zeventien jaar geleden kwamen we elkaar tegen op een toneelvoorstelling. Het vuur bleek nog te branden en de vonk werd langzaam een kampvuur”, glimlacht Ron in Tv Familie.

Hoewel ze nog geprobeerd hebben viel er niet aan de opflakkerende vonk te weerstaan. “We zijn dan terug een koppel geworden en ondertussen zijn we al zestien jaar getrouwd. Ook wij droegen heel wat bagage mee en ook bij ons had dat gevolgen. Dat zorgde jammer genoeg voor heel wat pijn bij anderen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today