8 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
8 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Rudy Meyns wuift de zomer uit met ‘Vreemde Vogels’

Rudy Meyns
© Hollandia Music

Rudy Meyns denderde de zomer in met de song ‘Ik Neem Vandaag De Trein’.  Nu die zomer stilaan zelf de trein genomen lijkt te hebben, stelt Rudy z’n nieuwe single, ‘Vreemde Vogels’, voor. 

De single ‘Ik neem Vandaag De Trein’ van Rudy Meyns heeft het tijdens de afgelopen zomer bijzonder goed gedaan.  Het nummer haalde mooie resultaten in de diverse hitparades in Vlaanderen en Nederland.

Voor de opvolger, die vandaag verschijnt, werd gekozen voor het nummer ‘Vreemde Vogels’. Het nummer werd in 1975 op plaat gezet door de Vlaamse zangeres Claire.   dan ook het moment rijp om de opvolger voor te stellen.

Een bijzondere anekdote

Ten tijde van het succesnummer in 1975 was Claire regelmatig de kinderoppas bij Rudy’s tante Lily. Zij herinnert zich Claire als een heel vriendelijk en opgewekt meisje die voor haar zonen Xavier en Alain kwam zorgen in Anzegem. 43 Jaar na datum brengt Rudy Meyns het mooie nummer nu uit als z’n nieuwste single.

De klassieker werd onder de loep genomen, gestript en van een heerlijk nieuw muzikaal kleedje voorzien door Filip Martens. Tom Lodewijckx zorgde voor het gitaarwerk. De koorstemmen zijn deze van Jody Pijper en Dian Senders.

Rudy’s nieuwe single is zowel digitaal als fysiek verkrijgbaar. 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today