15 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024
15 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024

Ruth Beeckmans bezorgd over dochter: “maar volgens de dokter kan dat geen kwaad”

Ruth Beeckmans
Foto: DPG Media

Momenteel zien we Ruth vooral aan het werk in ‘Snackmasters’ en ‘Belgium’s Got Talent’, maar het is pas thuis dat ze de job van haar leven uitoefent en dat is ‘mama zijn’. Coby-Mae en Charlie-Sue zijn haar twee dochters, elk met een eigen karakter en elk met een eigen willetje.

Charlie-Sue is de oudste van de twee en zit vol energie. Vroeg gaan slapen, zit er voor haar dus niet in. “Die krijgen we niet moe. Ze gaat redelijk laat slapen omdat ze zo weinig slaap nodig heeft. Haar vroeger naar bed sturen werkt niet, maar volgens de dokters kan dat geen kwaad”, getuigt Ruth in Story.

De genen heeft Charlie-Sue als we het van Ruth mogen geloven, duidelijk van haar overgekregen. “Ze leeft zich uit in het judo en doet niets liever dan samen met haar zusje een showtje in mekaar steken en dat voor ons opvoeren. Als ik haar laat doen neemt ze deel aan ‘The Voice Kids’ en ‘Ketnet Musical.”

Voor Ruth is het niet per se nodig dat Charlie-Sue net als haar mama de showbizz ingaat en dus moedigt ze een deelname aan zo’n programma’s niet meteen aan. Maar toch geeft ze haar dochter de kans om haar creativiteit te uiten laat ze haar deelnemen aan musicalkampen. Voor mama Ruth is dat voorlopig meer dan genoeg.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today