27 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024
27 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024

Ruth Beeckmans: “Het is allemaal heel beangstigend” 

DPG Media

2022 was een pijnlijk en hard jaar voor Ruth Beeckmans. Van de ene dag op de andere verloor ze haar partner Gary. Van de ene op de andere dag bleef ze alleen achter met hun 2 dochters. 

Maar de meisjes zijn ook Ruths redding geweest. Zonder hen, had Ruth zich helemaal laten gaan. Beeckmans kwam amper nog buiten, ook niet meer voor de boodschappen te doen. 

“Maar het is allemaal zoeken en dat is beangstigend, naar wie kan je nog zijn voor hen. Mijn kinderen hadden mij altijd gekend als iemand die graag zorgde. Als een mama die veel vreugde en plezier kende. Maar je moet jezelf herdefiniëren en alles wat je ervoor zo vlot kon geven: dat gaat ineens niet meer”, zegt Ruth in Het Laatste Nieuws. 

Voor Ruth was het moeilijk om haar leven weer wat op de rails te krijgen en ze heeft eventjes moeten zoeken. Maar het lukte haar toch, voor de kinderen. 

“Ik kus mijn pollen voor het vangnet dat ik had. Vrienden, familie, mijn werk: die mensen zijn van goudwaarde geweest. En nog. Ik was ten onder gegaan zonder hen.” 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today